HANDELSBETINGELSER HOS KRUDTBYEN

Generelle oplysninger

Krudtbyen
Hørvænget 33
6040 Egtved
CVR nr.: 33020481
E-mail: Info@krudtbyen.dk

 

PRISER

Hos Krudtbyen tager vi forbehold for  fejl i vore angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående varsel. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer. I tilfælde af, at en vare købt i webshoppen, er udsolgt, eller af andre grunde ikke kan leveres, vil man få udleveret et tilsvarende eller dyrere produkt.

BETALING

Krudtbyen modtager betaling med Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen forlader vores lager. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.
Krudtbyen bruger sikker betaling via Nets.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personoplysninger, som du angiver i.f.m. et køb i Krudtbyen.dk’s webshop behandles fortroligt  og i overensstemmelse med dansk lov. Vi gemmer kun de oplysninger, som er nødvendige, for at vi kan gennemføre dit køb. Dine oplysninger behandles strengt fortroligt og vil ikke blive givet videre til tredjepart.

LEVERING

Det er muligt, at afhente varer i et af Krudtbyens mange afhentningssteder/salgstelte rundt omkring i landet. Se vores hjemmeside www.krudtbyen.dk for mere information. Det er vigtigt, at du er hjemme, når bestillingen med fyrværkeri ankommer. Hvis ikke du er hjemme, modtager du ikke dine varer.
Som kunde får du en besked på SMS og mail cirka 24 timer før bestillingen ankommer. Du får yderligere en besked med nummeret på chaufføren, der leverer din bestilling cirka 8-12 timer før bestillingen ankommer.
Det er ikke muligt at afvise en bestilling ved levering. Kun levering til alle brofaste øer. Den, der modtager bestillingen, skal være fyldt 18 år. Chauffør eller udleveringssted vil bede om legitimation.

REKLAMATIONSRET

Du har 5 dages reklamationsret. Du kan sende din reklamation til os her: Kontakt os – du skal oplyse, hvilket produkt, der er tale om. Samt en beskrivelse af fejlen. Du vil herefter blive kontaktet af Krudtbyen.dk.

RETURRET OG RETURNERING AF VARER

Returretten gælder kun for varer købt hos Krudtbyen i 2021. Du har muligheden for at sende varerne retur.
Ved returnering kan du IKKE returnere fyrværkeriet i et af vore salgstelte, men du henvises i stede til at skrive en mail til info@krudtbyen.dk og aftale afhentning.
Returnering af fyrværkeri koster 1000 kroner.
Afhentning af varerne sker først, når pengene er gået ind på vores konto – reg.nr. 6856 kontonr. 0000127521.
Varerne skal returneres i original og ubrudt emballage.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: EuKommissionens online klageplatform
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Info@krudtbyen.dk

Støt Børns Vilkår

DKK