HANDELSBETINGELSER HOS KRUDTBYEN

Generelle oplysninger

Krudtbyen
Hørvænget 33
6040 Egtved
CVR nr.: 33020481
E-mail: Info@krudtbyen.dk

PRISER

Hos Krudtbyen tager vi forbehold for  fejl i vore angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående varsel. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer. I tilfælde af, at en vare købt i webshoppen, er udsolgt, eller af andre grunde ikke kan leveres, vil man få udleveret et tilsvarende eller dyrere produkt.

BETALING

Krudtbyen modtager betaling med Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen forlader vores lager. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.
Krudtbyen bruger sikker betaling via Nets.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personoplysninger, som du angiver i.f.m. et køb i Krudtbyen.dk’s webshop behandles fortroligt  og i overensstemmelse med dansk lov. Vi gemmer kun de oplysninger, som er nødvendige, for at vi kan gennemføre dit køb. Dine oplysninger behandles strengt fortroligt og vil ikke blive givet videre til tredjepart.

Markedsføringssamtykke / Konkurrencevilkår

Når du giver samtykke til Krudtbyens konkurrencevilkår accepterer du, at Krudtbyen må sende dig nyhedsbreve med information om gode tilbud og konkurrencer. Du kan altid annullere dit samtykke ved at klikke på ’afmeld’ i nyhedsmailen eller på ’krudtbyen.dk’.
Gevinster, vundet i Krudtbyens julekalender for 2023, skal indløses i Krudtbyens webshop senest den 27, december 2023. Herefter bortfalder kravet på gevinsten.

REKLAMATIONSRET

Ændring af afhentningssted/annullering af ordrer

Krudtbyen kan ændre det af kunden valgte afhentningssted til et andet afhentningssted tæt på det af kunden valgte. Hvis det af kunden valgte afhentningssted ændres til et andet afhentningssted, har kunden ret til at annullere ordren og få pengene tilbage. Som kunde har man mulighed for at annullere en ordre og få pengene tilbage, hvis annulleringen af ordren sker inden, at ordren forlader Krudtbyens lager.

Returnering af varer

Det er muligt at returnere en vare og få pengene tilbage ved henvendelse i et af Krudtbyens salgssteder. Varen skal være i hel og ubeskadiget emballage, og der skal fremvises gyldig kvittering på købet af denne vare.

Refundering af uanvendeligt eller beskadiget fyrværkeri

Krudtbyen refunderer køb af fyrværkeri, som er foretaget i et af Krudtbyens salgssteder, hvis fyrværkeriet har en defekt, og derfor ikke er anvendeligt. Eller hvis det viser sig ved udpakning, at fyrværkeriet er beskadiget.
For at få refunderet købet af defekt eller beskadiget fyrværkeri, skal man kunne fremvise det defekte eller beskadigede fyrværkeri, således at det kan inspiceres af en medarbejder fra Krudtbyen, inden Krudtbyen refunderer beløbet.

Afhentning af fyrværkeri

Det er kun muligt at afhente fyrværkeri i Krudtbyens salgssteder den 28. og 29. december

Gavekort

Black Deals og julegaveidé, som Krudtbyen udbyder til salg i webshoppen, er gavekort, som kun kan anvendes til køb af fyrværkeri i Krudtbyens webshop.

Alder

Det er kun tilladt personer over 18 år at handle i Krudtbyens webshop. Krudtbyens salgssteder kan, i tvivlstilfælde, bede om at se legitimation fra personer, som afhenter/ køber fyrværkeri i salgsstedet.

Du har 5 dages reklamationsret. Du kan sende din reklamation til os her: Kontakt os – du skal oplyse, hvilket produkt, der er tale om. Samt en beskrivelse af fejlen. Du vil herefter blive kontaktet af Krudtbyen.dk.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: EuKommissionens online klageplatform
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Info@krudtbyen.d